Vi växer så det knakar

Ralf Ek & Johannes Ovesen Ralf Ek & Johannes Ovesen
Vi vill hälsa Ral Ek och Johannes Ovesen välkommen till MJ Måleri & Kakel, Vi är glada att få ta över så duktiga och kompetenta golvläggare som dessa två är. Från och med idag gör vi inte bara målning och kakelarbeten. Nu hjälper vi även våra kunder med att snygga till era golv och badrum. 


Vi har också blivit ett auktoriserad företag genom GVK, mer om vad det står för kan ni läsa här.

Ska ni renovera badrummet så finns det en massa saker att tänka på
A och O för ett vattensäkert badrum är att följa de branschregler som GVK ger ut. De visar hur viktigt det är att välja tätskikt utifrån det aktuella underlaget samt att följa de monteringsanvisningar som leverantören lämnar för respektive tätskikt. På GVKs hemsida finns en förteckning över alla branschgodkända tätskikt. Där listas även de företag som är GVK-auktoriserade och alltså förbinder sig att följa GVKs kvalitetskoncept för vattensäkra badrum. 

Kontakta oss för en kostnadfri offert